KVALITETSARBEJDE & RESPEKT FOR HÅNDVÆRKET

Udskiftning af vinduer og døre udføres i dit hjem

Det er vigtigt, at dine vinduer og døre er gode og tætte, så det ikke trækker ind. Hvis du skal have foretaget en udskiftning af vinduer og døre, kan vi være behjælpelige i Århus og på Djursland. Vi udfører alle former for udskiftning af døre og vinduer.

Hos Per Hansen Tømrerfirma har vi mange års erfaring med tømrerarbejde og dermed også med udskiftning af døre og vinduer. Vi stiller med glæde vores faglighed til rådighed for dig, før arbejdet går i gang.

På den måde kan du få indsigt i, hvad der er vigtigt at lægge vægt på, når de nye vinduer eller den nye dør skal tilpasses huset. Vi kan også hjælpe dig med, hvad der skal til, for at døre og vinduer holder sig pæne i mange år.

Udskiftning af døre og vinduer – stort udvalg
På vores værksted finder du et bredt udvalg af alt fra dørhåndtag til vindueskarme, fra hængsler til dørkarme, og fra tagvinduer til branddøre.

Der er dermed et stort udvalg for dig som kunde, og vi føler os sikre på, at vi har noget, der falder i din smag, når vi skal hjælpe dig med udskiftning af vinduer og døre. Vi har det meste inden for rækkevidde og kan fremskaffe de særlige ønsker i løbet af få dage.

Kontakt os og få et tilbud i dag
Hos os findes der ingen dumme spørgsmål. Udskiftning af døre og vinduer er altid en stor beslutning. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til udskiftning af vinduer eller døre, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud. Vi dækker det meste af Østjylland, herunder Rønde, Hornslet og Skødstrup og hele Djursland og Århus-området. Ring til os på telefon 86 37 38 49 eller 40 41 98 84, eller skriv til vores e-mail info@phto.dk.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os og modtag et tilbud på lige netop det du står og har brug for!

Per Hansen Tømrerfirma ApS