KVALITETSARBEJDE & RESPEKT FOR HÅNDVÆRKET

Tilbygning der passer til dine behov

Har I fået familieforøgelse og mangler et rum til den lille nye? Eller kunne det egentlig være meget rart at få de større børn lidt på afstand og lave en forældreafdeling?

Eller mangler du et rum, hvor du kan udføre din hobby? Der kan være mange grunde til, at du står og overvejer en tilbygning til dit hus i Djursland eller omegn.

Hos Per Hansen Tømrerfirma i Århus tilbyder vi et hav af tilbygninger til dit hjem. Det er dermed kun fantasien – din og vores, der sætter grænser for udformningen og funktionen af den kommende tilbygning.

Skal du have lavet tilbygning, så lad os hjælpe
Når vi bygger en tilbygning, lægger vi vægt på at integrere tilbygningen med resten af huset. Det kan enten være ved at prøve at få den til at ligne resten af huset eller bygge den på en måde, så det er tydeligt, at det er en tilbygning, men hvor den passer til husets overordnede stil.

Hos Per Hansen Tømrerfirma tilbyder vi en totalløsning lige fra projektering til opførelse. I dag kan man nemt udvide med en tagetage, selv om tagets hældning er lille, eller taget er fladt.

En udestue er en relativ billig og hyggelig måde at få flere kvadratmeter på. Lige meget hilken type af tilbygning du ønsker, forsøger vi at skræddersy en løsning til jeres tilbygning i samarbejde med arkitekter og ingeniører.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os og modtag et tilbud på lige netop det du står og har brug for!

Per Hansen Tømrerfirma ApS