KVALITETSARBEJDE & RESPEKT FOR HÅNDVÆRKET

Tagrenovering

Det er vigtigt, at ens tag er tæt og ser ordentligt ud hele sin levetid. Derfor er det nødvendigt at renovere det med jævne mellemrum.

Per Hansen Tømrerfirma har stor ekspertise og mange års erfaring med tagrenovering på Djursland. Vi kan lave renovering af alle former for tag og hjælpe dig med at finde de bedste tagløsninger.

God kvalitet er essentiel i tagrenovering
For Per Hansen Tømrerfirma er det vigtigste, at enhver tagrenovering bliver udført ordentligt og professionelt. Vi er meget bevidste om, at kvaliteten af vores arbejde hele tiden skal være i top.

Vores mange års erfaring med tagrenovering gør også, at vi kan vejlede dig om, hvilken tagløsning, der vil være den bedste for dig og dit hus. Når vi laver en renovering af dit tag, tager vi altid udgangspunkt i, hvad du ønsker dig og drømmer om.

Vi udfører tagarbejde med kunden som samarbejdspartner
I tæt samarbejde med kunden sørger vi for at skræddersy en løsning med tagrenovering, der lever op til alle kundens ønsker og behov.

Vores team af håndværkere sørger for et hurtigt, professionelt og effektivt arbejde, og vi rydder altid pænt op efter os selv. På den måde er du sikker på, at dit hjem og dit tag er i trygge hænder.

Kontakt os når du har behov for tagrenovering
Hos os findes der ingen dumme spørgsmål. Det er altid en stor beslutning at skulle have foretaget en tagrenovering. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en tagrenovering. Vi dækker dækker vi det meste af Østjylland herunder Rønde, Hornslet og Skødstrup og hele Djursland og Århus-området. Ring til os på telefon 86 37 38 49 eller 40 41 98 84, men ud kan også sende os en e-mail på ​info@phto.dk.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os og modtag et tilbud på lige netop det du står og har brug for!

Per Hansen Tømrerfirma ApS