KVALITETSARBEJDE & RESPEKT FOR HÅNDVÆRKET

Om Per Hansen Tømrerfirma

Vores virksomhed arbejder bredt med både nybyggeri, ombygning, tilbygninger, renovering og vedligeholdelse.

Alt inden for faget
Per Hansen Tømrerfirma ApS blev grundlagt i 1996 og har dermed haft 20 års jubilæum. I dag omfatter virksomheden tømrermester Per Hansen og seks dygtige medarbejdere inden for tømrerfaget. Vores virksomhed arbejder bredt med både nybyggeri, ombygning, tilbygninger, renovering og vedligeholdelse. Vi løser alle opgaver, små som store, fra mindre reparationsopgaver til hele totalentrepriser og har både private kunder og kunder inden for erhverv, landbrug og offentlige virksomheder.

Vores sikkerhed er din sikkerhed
​Der bliver lagt vægt på, at opgaverne bliver løst med kvalitetsbevidsthed, og at alle regler og foreskrifter bliver overholdt til punkt og prikke. Vores sikkerhed er din sikkerhed.

​Efter aftale
​Sammen med et netværk af faste samarbejdspartere inden for el-, vvs-, murer-, maler- og entreprenørfagene er vi klar til at få arbejdet gjort i nært samarbejde med kunderne. Vi lægger vægt på at overholde de aftalte betingelser og leveringstider og arbejder absolut til konkurrencedygtige priser. Det skal være en god oplevelse at bruge vores virksomhed, og det sætter vores kunder pris på. Derfor har vi efterhånden fået opbygget en stor gruppe af faste kunder – men vi finder som regel plads til nye kunder.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os og modtag et tilbud på lige netop det du står og har brug for!

Per Hansen Tømrerfirma ApS